Новини

Оголошено переможців YO!DA2021

Оголошено переможців YO!DA 2021

Оголошено переможців YO!DA 2021

1 жовтня в івент-просторі нового покоління PMHUB відбулася урочиста Гала-церемонія нагородження переможців конкурса та прем’єра готових робіт фіналістів(ок). 

Нагадаємо, що з-поміж 356 заявок спочатку було відібрано 12 півфіналіст(ок)ів, які пройшли навчальний менторський модуль у Kyiv Academy of Media Arts, а потім – на основі допрацьованих трітментів журі обрало 6 фіналіст(ок), які отримали грант у розмірі 2 500 доларів та повну технічну і організаційну підтримку від продакшн-партнерів конкурсу, і протягом останніх двух тижнів вересня зняли свої перші рекламні ролики. 

Переможцями та власниками призів за найкраще реалізовані ідеї стали: 

GRAND PRIX – 2 000 доларів

Режисерка: Ліза Руда

Бренд: Gliss Kur

 

JURY SPECIAL MENTION – 1 000 доларів

Режисер: Олексій Лідаговський

Бренд: OLX

 

Усі ролики фіналіст(ок)ів можна переглянути на офіційному Youtube-каналі конкурсу

З 4 по 10 жовтня на сайті Media Business Reports проходить голосування за Приз глядацьких симпатій. Автор роботи, яка набере максимальну кількість голосів, отримає винагороду. Дивіться рекламні ролики усіх фіналістів(ок) та голосуйте за улюблений за посиланням

 

Конкурс YO! Directors Awards  заснований у 2020 році рекламним та кінопродакшеном Toy Pictures. Це щорічна ініціатива для креативників молодого покоління, які бажають стати режисерами та зняти першу рекламну роботу у своє портфоліо. Наступний прийом заявок буде оголошено у 2022 році на сайті yoda.org.ua.

Партнери Гала-церемонії нагородження переможців: 
локація-партнер: PMHUB
партнер заходу: Finlandia Vodka
партнер заходу: ТМ Jack Daniel's Tennessee Whiskey

 

Фотографії Гала-церемонії нагородження переможців
Фото: Роман Шаламов, Олег Переверзєв.